Értékajánlat

A House of European Affairs and Diplomacy (HEAD) számos területen ajánl lehetőségeket az egyetemi diákoknak és a diákszervezet partnereinek.

Szervezetünk kapcsolatban áll nagykövetségekkel, európai uniós és magyar állami intézményekkel, nem kormányzati szervekkel. Célunk, hogy a diákszervezet tagjai olyan szakmai tudást szerezzenek, amellyel a partnereink számára a későbbiekben képzett munkaerőt jelenthetnek.
Az inspiráló és aktív közösség mellett 2018-tól szervezetünk a YBG Talent Programjával is hozzájárul az egyéni fejlődéshez. Ennek célja, hogy olyan komplex külügyi képzést nyújtson a program résztvevőinek, ami széles látókört biztosít számukra és nemzetközileg is versenyképessé teszik őket, ezzel segítve az épülő karrierjüket.

A Talent Program 4 féléve alatt folyamatos szakmai és soft képzésben részesülnek a hallgatók a támogató kormányzati és nem kormányzati szervezetek közreműködésével. A képzés végén felkészítjük a hallgatót karrierje beindítására, és megismertetjük a lehetőségeivel.

A HEAD így egy teljesen egyedi külügyi képzést nyújt a tagjainak, mellyel a szakmai területük legjobbjaivá válhatnak. Partnereink és jövendőbeli partnereink is érdekeltek abban, hogy tehetséges, ambiciózus, karriertudatos fiatalok álljanak rendelkezésükre, akik a szakma legjavát képzik.

HEAD - House of European Affairs and Diplomacy

 

Nálunk többet kaphatsz az egyetemi éveid alatt. Velünk megvalósíthatod önmagad. Köztünk európai szintű kapcsolati hálóra tehetsz szert. Itt többé válhatsz, mint más.

Kapcsolat

 

HEAD - House of European Affairs and Diplomacy

1093 Budapest, Fővám tér 8. "E" épület, E81-es iroda

[email protected]

Instagram               Facebook