Általános információk:

Immár 18 év telt el azóta, hogy Magyarország belépett az Európai Unióba számos más kelet-közép-európai országgal együtt. A tagság egyrészt remek lehetőség arra, hogy közösen építsünk fel egy olyan országot, régiót és kontinenst, amely képes a felgyorsult, digitális világban is megfelelő válaszokat adni az aktuális kihívásokra. Másrészt viszont kötelességgel jár együtt. Kötelességgel, hogy legjobb tudásunkkal járuljunk hozzá a közös célok eléréséhez. 

Hazánk rendkívül tehetséges embereket adott már a világnak, és eljött az idő, hogy mi, a rendszerváltozás utáni generáció is bebizonyítsuk mire vagyunk képesek! Az ambíció és a tehetség azonban nem elég, tudásra és szorgalomra is szükség van ahhoz, hogy hazánk megfelelő szakértelemmel rendelkező képviselőket és diplomatákat delegálhasson az Európai Unió intézményeibe. Éppen ezért a House of European Affairs and Diplomacy (HEAD) Franchise, és annak tagszervezetei azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy felkutassák azon tehetséges és tettvággyal teli fiatal egyetemistákat országszerte, akik a kellő tudás és készségek elsajátítása után képesek lesznek öregbíteni Magyarország és Európa hírnevét nemzetközi színtéren. 

Tagszervezeteink immár három városban, öt egyetemen (a Budapesti Corvinus Egyetemen, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, a Pécsi Tudományegyetemen, illetve a Szegedi Tudományegyetemen) olyan életutat kínálnak a tagjaik számára, amely elengedhetetlen ismeretekkel, tudással és tapasztalattal vértezi fel őket ahhoz, hogy az egyetem kapuin kilépve már ne kelljen azon gondolkodniuk, hogy vajon hol tudnak elhelyezkedni a munkaerőpiacon. A HEAD kiterjedt kapcsolati- és partneri rendszerének köszönhetően a hallgatók, már tagságuk ideje alatt olyan gyakornoki- és álláslehetőségekkel élhetnek, amelyekkel megkezdhetik diplomáciai, szakpolitikai, akadémiai pályafutásukat. 

Keep your HEAD up and join The Crew!

HEAD - House of European Affairs and Diplomacy

 

Nálunk többet kaphatsz az egyetemi éveid alatt. Velünk megvalósíthatod önmagad. Köztünk európai szintű kapcsolati hálóra tehetsz szert. Itt többé válhatsz, mint más.

Kapcsolat

 

HEAD - House of European Affairs and Diplomacy

1093 Budapest, Fővám tér 8. "E" épület, E81-es iroda

[email protected]

Instagram               Facebook