Felmerült benned a kérdés, hogy mi is az a HEAD?

 

Először is, szeretnék gratulálni, hiszen az első lépést ennek kiderítésének érdekében már megtetted az oldal meglátogatásával.

Na de kezdjünk is bele!

Az első, amit tudnod kell, hogy mit takar ez a négy betű. A HEAD nem más, mint a House of European Affairs and Diplomacy rövidített, igen egyszerű változata. Habár maga az egész mégsem olyan egyszerű, mint gondolnánk. Miért is van ez?

Ha megkérdeznénk a tagokat, hogy mondják el mi jut eszükbe a HEAD-ről, akkor ez az öt szó biztos elhangzana.

Szakmaiság: a szervezet tagjai számára minden évben szakmai szemináriumokat tartunk a legismertebb szakértőkkel. A kurzusok témái különböző tudományágak és területek szerint eltérőek, de a középpontban az Európai Unió áll. Szemináriumaink mellett előadásokat is szervezünk az egyetem és további érdeklődők számára. Tárgyalásokat folytatunk nagykövetségekkel, civil szervezetekkel, kormányzati vagy nemzetközi intézményekkel.

Lehetőség: tanulmányaid alatt közelebbi kapcsolatba kerülhetsz magas beosztású szakemberekkel, mint például politikusokkal, nagykövetekkel, államtitkárokkal stb., amelynek előnye, hogy az egyetem elvégzése után jobb esélyekkel vághatsz bele a munka világába.

Közösség: a HEAD több, mint egy szakmai diákszervezet, hiszen egy összetartó, nyitott, vidám és befogadó baráti közösség vagyunk. Az egyetemi évek mellett a kikapcsolódást, a jó kedvet és a hangulatot a HR szekciónk biztosítja remek programok megszervezésével, mint a bevonó tábor, piknik, bowling, billiárd és amihez csak kedvünk van.

Önmegvalósítás: akármilyen beállítottsággal rendelkezel, biztos, hogy lesz olyan szekció, amiben megtalálod a neked való feladatot.

Élmény: vannak dolgok az életben, melyekre mindig szívesen emlékszünk vissza, így lesz ez a HEAD-el is. Hiszem, hogy akik csatlakoztak vagy csatlakozni fognak soha nem fogják megbánni döntésüket.

Ne feledd minden HEAD-ben dől el!

HEAD - House of European Affairs and Diplomacy

 

Nálunk többet kaphatsz az egyetemi éveid alatt. Velünk megvalósíthatod önmagad. Köztünk európai szintű kapcsolati hálóra tehetsz szert. Itt többé válhatsz, mint más.

Kapcsolat

 

HEAD - House of European Affairs and Diplomacy

1093 Budapest, Fővám tér 8. "E" épület, E81-es iroda

[email protected]

Instagram               Facebook