House of European Affairs and Diplomacy

 

 

A House of European Affairs and Diplomacy (HEAD) egy, a Budapest Corvinus Egyetemen működő, az Európai Unióval foglalkozó diákszervezet.

Szervezetünk mögött számos magas színvonalú szakmai esemény, konferencia és belsős kurzus megszervezése, illetve lebonyolítása áll.
Az elismert előadóknak és szervezetünk szignifikáns erőfeszítéseinek köszönhetően ma már a Budapesti Corvinus Egyetem egyik legismertebb és legkiemelkedőbb diákszervezetévé váltunk.

Szervezetünk célja, hogy felkeresse az ifjú tehetségeket, azokat képzésekkel és kurzusokkal, illetve a saját 4 féléves Talent Programunkkal fejlesszük, hogy a munkaerőpiacra lépve kiemelkedő szakemberekké váljanak Magyarországon és az Európai Unióban. Ebben segítségünkre vannak jelenlegi partnereink, mint nagykövetségek, államtitkárságok és magyarországi uniós intézmények. Partnereink számának bővítésével igyekszünk minél szélesebb kínálatot nyújtani tagjaink, és az egyetemi hallgatók számára. 

Reméljük, hogy a jövőben Önökkel is növelhetjük rendezvényeink és képzéseink szakmai színvonalát!

 

HEAD Elnökség

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

 

HEAD - House of European Affairs and Diplomacy

 

Nálunk többet kaphatsz az egyetemi éveid alatt. Velünk megvalósíthatod önmagad. Köztünk európai szintű kapcsolati hálóra tehetsz szert. Itt többé válhatsz, mint más.

Kapcsolat

 

HEAD - House of European Affairs and Diplomacy

1093 Budapest, Fővám tér 8. "E" épület, E81-es iroda

[email protected]

Instagram               Facebook